«Και τα τρισέγγονα θα χρωστάνε»

«Και τα τρισέγγονα θα χρωστάνε»

Κύριε διευθυντά

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού ξεζούμισε τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους με τις περικοπές και τη φορολογία, όπως κυνικά ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών, βρήκε ότι έχουμε πλεόνασμα προς διανομή. Τρομάρα μας. Είναι χρεωμένα ακόμη και τα αγέννητα τρισέγγονά μας και η κυβέρνηση βλέπει πλεόνασμα. Και θέλει να το μοιράσει με δημοσιονομικά κριτήρια.

Το 2018 και το 2019 περιμένουν και άλλα δεινά τους συνταξιούχους. Οπως, μείωση των συντάξεων, κατάργηση του επιδόματος συζύγου και ποιος ξέρει τι άλλο. Οπως είναι γνωστό από δημοσιεύσεις, το 80% των ελευθέρων επιχειρηματιών δηλώνει ετήσιο εισόδημα 6.000-8.000 ευρώ. Αυτοί δικαιούνται το μέρισμα. Ας σταματήσουν επιτέλους οι εξυπνάδες και αφού θέλουν να μοιράσουν χρήματα, ας τα μοιράσουν τουλάχιστον σωστά. Να τα δώσουν στους μακροχρόνια άνεργους και σε αυτούς που επλήγησαν πρόσφατα από τις πλημμύρες, κατοίκους της Μάνδρας και του Μεγάλου Πεύκου.

Γιαννης Γεωργιαδης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή