Οι «μάρτυρες» της πλατείας Αμερικής

Οι «μάρτυρες» της πλατείας Αμερικής

Κύριε διευθυντά

Θερμά συγχαρητήρια για το πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ των συνεργατών σας Νίκου Βατόπουλου και Δημήτρη Αθηνάκη αναφορικά με την πλατεία Αμερικής και τη θλιβερή κατάσταση της γύρω περιοχής («Καθημερινή» της 14-12-2017, σελ. 8). Ως μόνιμος αλλά και πιστός κάτοικος της ηθελημένα παρακμάζουσας και εγκαταλελειμμένης από τον Δήμο Αθηναίων και την πολιτεία περιοχής, θα πρέπει σε επιβεβαίωση και προς επίρρωση αυτών, να σημειώσετε και τα εξής: Είμαστε καθημερινοί μάρτυρες της εναγώνιας αναζήτησης σε παρτέρια και υδρορροές ναρκωτικών από εξαρτημένους και παραπαίοντες χρήστες αλλά και της αναπτυσσόμενης θρασύτητας αυτών που τους τροφοδοτούν (εμπόρων και πάσης φύσεως ημεδαπών, αλλά και αλλοδαπών μεσαζόντων).

Κάθε απόγευμα δύο μοτοσικλέτες της Τροχαίας διασχίζουν με θόρυβο και ταχύτητα την περιοχή, προειδοποιώντας άθελά τους ότι ο έλεγχος παρέρχεται. Το παρακείμενο και επί της οδού Θήρας Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης θεωρείται κατά τόπον αναρμόδιο για οιονδήποτε έλεγχο. Ετσι, η περιοχή εγκαταλείπεται από τους ανασφαλείς Ελληνες, οι οποίοι αντικαθίστανται ταχύτατα από επιδοτούμενους για την εκεί εγκατάστασή τους αλλοδαπούς.

Εμείς, οι τελευταίοι των Μοϊκανών, αφουγκραζόμαστε τον κίνδυνο και περιμένουμε την τύχη μας.

Νικος Κουτρουμπης

Επίτιμος Δικηγόρος

Αθήνα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή