Μεστή, πολύ μεστή συνέντευξη. Εύγε!

Μεστή, πολύ μεστή συνέντευξη. Εύγε!

Κύριε διευθυντά

Στη συνέντευξή του στην «Καθημερινή», στις 10/4/2018, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών -της οποίας το συνολικό έργο, σε όλους τους τομείς, είναι αξιολογότατο- Αντώνης Κουνάδης μιλάει, με τρόπο απλό και κατανοητό, για τα σύγχρονα προβλήματα της χώρας, τη γλώσσα και την έκδοση του «Ιστορικού Λεξικού της Νέας Ελληνικής Γλώσσας», αλλά και προτείνει λύσεις για την έξοδο από την κρίση.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, λέει ότι για να βγει η χώρα από την κρίση χρειάζεται: «Συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, εθνική ενότητα, συνοχή, ομοψυχία και συστράτευση των απανταχού της γης συνελλήνων και όλων των δυνάμεων του έθνους, οικονομικών, πολιτικών, πνευματικών, κοινωνικών, με στόχο την ενίσχυση της χώρας μας στους καίριους τομείς της Παιδείας, της Αμυνας και της Οικονομίας». Μια εξαιρετική συνέντευξη, με σωστές επισημάνσεις και σημαντικά μηνύματα.

Παναγιωτης Γιαννουλεας, Συγγραφέας, οικονομολόγος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή