Τα έργα πληροφορικής

Κύριε διευθυντά

Με έκπληξη διαβάσαμε το άρθρο της εφημερίδας σας με τίτλο «Με φωτογραφικές διατάξεις έργα πληροφορικής», το οποίο υπογράφει ο συντάκτης Βαγγέλης Μανδραβέλης και δημοσιεύτηκε στις 18/8/2018, όπου, μεταξύ άλλων, γίνεται ανακριβής αναφορά και στην Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.

Οπως είναι γνωστό, η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. τα τελευταία 17 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες σε μεγάλο αριθμό υπουργείων και δημοσίων οργανισμών, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της ψηφιακής διακυβέρνησης της Ελλάδας, με βάση τα διεθνή και τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά το έργο «Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων», θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως ουδέποτε συζητήθηκε ή/και ζητήθηκε, από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, η συμβολή της ΚτΠ Α.Ε. στον σχεδιασμό και την υλοποίησή του και ως εκ τούτου είναι απολύτως ανακριβείς οι πληροφορίες που αναφέρονται στο ότι «Οι υπηρεσιακοί μηχανισμοί… της Κοινωνίας της Πληροφορίας, ΚτΠ Α.Ε., σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν να το προκηρύξουν ως έχει».

Επισημαίνουμε πως εργαζόμαστε με πίστη στην κύρια αποστολή της εταιρείας μας, που είναι η συνεργασία με τους φορείς της δημόσιας διοίκησης, στα στάδια ωρίμανσης που μας ζητείται, για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς της υιοθετώντας τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, πάντα με γνώμονα την εξασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. Για τον λόγο αυτό επιθυμούμε και τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ να μας αντιμετωπίζουν με βάση την αλήθεια και καλόπιστη διάθεση κριτικής.

Δημητριος Νικητοπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή