Οι «εκδηλώσεις» των κουκουλοφόρων

Οι «εκδηλώσεις» των κουκουλοφόρων

Κύριε διευθυντά

Είναι τραγικό να βλέπουμε την εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας, μετά τις αλλεπάλληλες και συνεχείς καταστροφές στις ομαδικές εκδηλώσεις κάθε «επετείου». Της επετείου της 17ης Νοεμβρίου και της επετείου Γρηγορόπουλου. Μια εικόνα στην οποία κυριαρχούν οι κουκουλοφόροι, οι εγκληματίες και οι «Ρουβίκωνες».

Η Ελλάδα που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας ήταν η χώρα που εδραίωσε τη φιλοσοφία, την αριστεία του πνεύματος και το δημοκρατικό πολίτευμα. Είναι θλιβερό να τη βλέπουμε σήμερα να είναι πρωταθλήτρια στη βία, στην παρανομία και στις καταστροφές. Αυτή η εικόνα πρέπει να αλλάξει. Η σημερινή κυβέρνηση και το κόμμα που εκπροσωπεί είναι φυσικό να μην μπορούν να αντιδράσουν, εφόσον ο αρχηγός τους, όταν είχε τον ρόλο της αντιπολίτευσης, «πρωτοστατούσε» σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Καιρός όμως είναι να αλλάξει και σ’ αυτό πορεία. Κανείς δεν πρόκειται να τον παρεξηγήσει για ασυνέπεια. Αντίθετα, όλοι θα τον δικαιολογήσουμε και θα τον επικροτήσουμε…

Ολγα Ντινοπουλου, Αρχιτέκτων

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή