Επέτειος δολοφονίας και ο βαρυποινίτης

Επέτειος δολοφονίας και ο βαρυποινίτης

Κύριε διευθυντά

Στις 21 Φεβρουαρίου επιτέλους ένας θαρραλέος εισαγγελέας διεφώνησε  με τη διαδικασία έγκρισης αδειών εξόδου στους βαρυποινίτες των φυλακών που είχε ως αποτέλεσμα  την αναστολή της άδειας εξόδου  συγκεκριμένου ισοβίτη και την επανεξέταση της όλης νομολογίας, δεδομένου ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης κακώς δεν παρενέβη στις προηγούμενες πρακτικές, με συνέπεια την κατά πολλούς  κατάχρηση των όπλων της νομοθεσίας. Αποδεικνύεται  η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για μια σειρά νόμων που είχαν δήθεν σκοπό να βελτιώσουν τις συνθήκες των φυλακών, στην πραγματικότητα όμως αποδεικνύουν την ιδεολογική  ταύτιση ιδεών και συμπάθεια  για  όποιον επικαλείται ότι εκφράζει «τις προοδευτικές δυνάμεις» εντός και εκτός Ελλάδος.

Θα ήταν ιδιαίτερα οδυνηρό για την οικογένεια και τους φίλους του Αλέξανδρου Μπούκη Αθανασιάδη να περιπλανάται ο βαρυποινίτης  την  1η Μαρτίου, ημέρα της δολοφονίας του…

Γ. Μελισσινός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή