Η «αποστολή» του κ. Πολάκη

Κύριε διευθυντά

Εχει πια καθιερωθεί η καθημερινή ενασχόληση των ΜΜΕ με το «θέμα» του κ. Παύλου Πολάκη και θα περνούσε σαν μία από τις κακόγουστες εμφανίσεις ενός πολιτικού με μειωμένη αισθητική, δείγμα που έχει απαντηθεί –σπάνια μεν– στο παρελθόν, αλλά ποτέ με τόση αλαζονεία.

Θά ήταν όμως αφελής η εντύπωση ότι η εξαγριωμένη εμφάνιση του αναπληρωτή υπουργού εκφράζει μόνο τις προσωπικές του απόψεις και ότι πίσω από την πληθώρα ύβρεων και κατηγοριών δεν κρύβεται μια μελετημένη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ και χειραγώγηση εκ μέρους του ίδιου του πρωθυπουργού, διότι ο κ. Τσίπρας βλέποντας τις απώλειες  που έχει υποστεί το κόμμα του στη μεσαία τάξη  μετά  μια τετραετία φορολόγησης, ψευδών υποσχέσεων και καταστροφικής οικονομικής πολιτικής, προσπαθεί να επιστρατεύσει την κατηγορία των ψηφοφόρων που εκφράζει το μοντέλο Πολάκη (στό οποίο και αυτός ανήκε στο παρελθόν).

Αυτόν τον πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτηρίσει καλύτερα από όλους ο Λένιν στην «παιδική ασθένεια του κομμουνισμού» και είναι δυστύχημα ότι η Αριστερά, κυρίως στη χώρα μας, δεν πήρε τα απαιτούμενα μαθήματα και δεν μπόρεσε ακόμη να ξεφύγει από τις μαρξιστικές παρωπίδες.

Γ. Μελισσινος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή