Οδηγώντας νύχτα σε δρόμους της Αθήνας

Οδηγώντας νύχτα σε δρόμους της Αθήνας

Κύριε διευθυντά

Για να τηρηθεί ο ΚΟΚ από οδηγούς και πεζούς θα πρέπει το αρμόδιο υπουργείο και oι υπηρεσίες να φροντίζουν για την κατάλληλη σήμανση, με την οποία πρέπει να συμμορφώνονται οδηγοί και πεζοί. Τον τελευταίο καιρό, δεν γνωρίζω αν είναι λόγω της κρίσεως ή εξαιτίας αδιαφορίας των αρμοδίων, οι διαγραμμίσεις επί του οδοστρώματος των περισσοτέρων δρόμων και λεωφόρων έχουν σχεδόν ή πλήρως εξαφανισθεί. Το πρόβλημα γίνεται εντονότερο τη νύχτα ή με βροχή και οι οδηγοί οδηγούν και τηρούν την πορεία τους από διαίσθηση και εμπειρία.

Το ενδιαφέρον του κράτους για την ασφάλειά τους έχει προσεγγίσει το ναδίρ. Κατά τα άλλα πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας, δημοτικά τέλη και πρόστιμα για τη μη τήρηση του ΚΟΚ, τον οποίο ο πρώτος που δεν τηρεί είναι το κράτος και γενικά οι υποτιθέμενοι αρμόδιοι για την ασφάλειά μας. Ας το σκεφθούν εκατομμύρια οδηγοί και πεζοί, που σε λίγο καιρό θα κληθούν να ψηφίσουν.

Ματθαιος Μ. Δημητριου, Πλοίαρχος Π.Ν. ε.α.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή