Ο δήμαρχος Τήνου και το Ιδρυμα

Ο δήμαρχος Τήνου και το Ιδρυμα

Κύριε διευθυντά

Με αληθινή έκπληξη διαβάσαμε κείμενο-άρθρο της εφημερίδας σας, όπου παραμονή των δημοτικών εκλογών (Πέμπτη 23 Μαΐου 2019) και χωρίς να μπορούμε να απαντήσουμε, η δημοσιογράφος της εφημερίδας Αριστοτελία Πελώνη κατηγόρησε χωρίς στοιχεία τον δήμαρχο Τήνου, Γιάννη Σιώτο, ως δούρειο ίππο του Σύριζα και ότι θέλει να μετατρέψει το Πανελλήνιο Ιερό Ιδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, ΠΙΙΕΤ, σε δημοτικό κατάστημα (μαγαζάκι)!

Στο υποβολιμαίο άρθρο, οι υποβολείς (ή ο υποβολέας) της δημοσιογράφου επιχειρούν να διαβάλουν τον δήμαρχο, την υπεύθυνη στάση και τον αγώνα του, ώστε το ΠΙΙΕΤ να παραμείνει κοινωφελές ίδρυμα με εκκλησιαστικό χαρακτήρα, όπως συμβαίνει για 192 χρόνια, σύμφωνα με τις παραδόσεις μας και τις επιταγές των κτητόρων και όχι αμιγώς εκκλησιαστικό, όπως θεωρούν οι υποβολείς του άρθρου.

Ομως την απάντηση στο απαράδεκτο από όλες τις απόψεις άρθρο της Αριστοτελίας Πελώνη, την έδωσε ο λαός της Τήνου στις 26/5/2019, όπου εξέλεξε δήμαρχο τον Γιάννη Σιώτο από την πρώτη Κυριακή με το εκπληκτικό ποσοστό 52,72%. Περιττή η απάντηση και η επισήμανση, ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος Γιάννης Σιώτος είναι και παραμένει δήμαρχος του τηνιακού λαού, των πολλών απλών ανθρώπων, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους στο νησί και είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν το ΠΙΙΕΤ και να εγγυηθούν την κοινωφελή του δράση.

Εμμανουηλ Σωχος, Αντιδήμαρχος Τήνου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή