«Δεν διάβασα όσα έπρεπε για την απεργία στον ΟΤΕ»

«Δεν διάβασα όσα έπρεπε για την απεργία στον ΟΤΕ»

Kύριε διευθυντά

Διάβασα το ρεπορτάζ σας για την απεργία των εργαζομένων στον ΟΤΕ. Το άρθρο αυτό, κάπου χωμένο στις οικονομικές σελίδες της Κυριακής μην τυχόν και το διαβάσει η μεγάλη μερίδα των αναγνωστών σας, μας λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ απεργούν διότι δεν επιθυμούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΟΤΕ. Για το ότι εργάζονται σε συνθήκες γαλέρας, για το ότι τα κέρδη του ομίλου συνεχώς αυξάνονται ενώ το μισθολογικό κόστος συνεχώς μειώνεται, για τα εκατομμύρια που εισπράττει ο διευθύνων σύμβουλος, δεν γράφετε τίποτα.

Μήπως γιατί είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία; Μήπως γιατί η αντικειμενικότητά σας είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο; Βέβαια, το ίδιο με εσάς έκαναν και τα περισσότερα ΜΜΕ.

Εντελώς αντικειμενικά αποσιώπησαν την απεργία τόσων χιλιάδων εργαζομένων για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρακαλούμε για λίγο σεβασμό στο αναγνωστικό σας κοινό, μας έχετε δημιουργήσει ένα αίσθημα ναυτίας. (Θα αναμένω τη δημοσίευση του σημειώματός μου, ελπίζω να μην με απογοητεύσετε για ακόμη μια φορά.)

Γεωργιος Ντολκας, Οικονομολόγος, Βριλήσσια

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή