Η αφίσα στο μετρό και περί πεποιθήσεων

Η αφίσα στο μετρό και περί πεποιθήσεων

Κύριε διευθυντά

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να αναφερθώ στο άρθρο του Παντελή Μπουκάλα, στο πρωτοσέλιδο της «Καθημερινής» της Τρίτης 14/1/2020, με τίτλο «Τα έμβρυα στο μετρό».

Λυπήθηκα πολύ για το γεγονός ότι η «Καθημερινή», μια εφημερίδα η οποία για πολλά χρόνια θεωρείται ότι εκφράζει τις απόψεις μιας μεγάλης μερίδας της κοινωνίας μας, η οποία, εκτός των άλλων, σέβεται και τιμά τις ελληνοχριστιανικές παραδόσεις, διέθεσε χώρο στην πρώτη σελίδα της, για να εκφράσει ο αρθρογράφος κ. Π. Μπουκάλας τις προσωπικές απόψεις του, με την ευκαιρία της αφίσας που αναρτήθηκε στο μετρό σχετικά με τις αμβλώσεις. Εχω τη γνώμη ότι ο κ. Π. Μπουκάλας βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει με διάφορους ειρωνικούς και ψευδείς τρόπους τις αντιεκκλησιαστικές και αντιχριστιανικές πεποιθήσεις του, μη σεβόμενος το μέρος εκείνο των αναγνωστών οι οποίοι συμπορεύονται με τις αρχές της ορθοδόξου πίστεως.

Δεν υπεισέρχομαι στα όσα γράφει περί οργανώσεων-σφραγίδες που φυτοζωούν κ.λπ., διότι φαίνεται από τα γραφόμενά του ότι έχει πλήρη άγνοια των πραγμάτων.

Χρήστος Γιαμβριας, Ομότιμος καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή