Το οδόστρωμα της Λ. Κηφισίας

Το οδόστρωμα της Λ. Κηφισίας

Κύριε διευθυντά

Πριν από περίπου δύο χρόνια, δηλαδή στις 8/6/2018, ο εκλεκτός συνεργάτης σας κ. Στέφανος Κασιμάτης είχε γράψει ότι ο Ερντογάν, μετά την άφιξή του τότε στην Αθήνα, είπε επί λέξει: «Οι Ελληνες είναι τελειωμένοι. Δείτε τους δρόμους τους». Επ’ αυτού προσδοκούμε πράγματι, όταν και εάν ξαναέλθει στην Αθήνα, να του επιτραπεί να δει την Αττική Οδό, αλλά, προς Θεού (όχι του Μωάμεθ), να μην του επιτραπεί να περάσει από την τωρινή λεωφόρο Κηφισίας, στην κάθοδο προς Αθήνα, αλλά και στην άνοδό της, και κυρίως στο τμήμα της μεταξύ του κτιρίου του υπουργείου Μεταφορών και Διανομών και του νοσοκομείου «Υγεία».

Σε αυτό το τμήμα της το οδόστρωμα της λεωφόρου είναι συνεχώς επιδεινούμενο – σκιζόμενο τα τελευταία δύο χρόνια και τώρα πια είναι περίπου αδιάβατο! Μια ερμηνεία του φαινομένου είναι ότι, όταν ξαναεπιδιορθωνόταν πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, ο έμπειρος τότε εργοδηγός κατασκευής του, στην ερώτηση για την εμφανή κακοτεχνία του, είπε επί λέξει: «Αυτό το τμήμα της λεωφόρου θεωρείται ότι ανήκει και στους τρεις δήμους, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου και Φιλοθέης, που διαφωνούν μεταξύ τους για την κυριότητά του, έτσι εμείς… βγάζουμε το ελάχιστα επιβιώσιμόν μας».

Προσδοκάται, λοιπόν, τώρα ότι η λεωφ. Κηφισίας θα ολοκληρωθεί χωρίς αντιδικίες των τριών δημάρχων, αλλά και ότι αυτή η επιδιόρθωση θα πραγματοποιηθεί χρονικά πριν γίνει η ολοκλήρωση της μεταφοράς και τοποθέτησης δίπλα της του… καζίνο της Πάρνηθας.

Βασιλης Σωτηροπουλος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή