Είναι η ταμπακιέρα, κύριοι, η ταμπακιέρα

Είναι η ταμπακιέρα, κύριοι, η ταμπακιέρα

Κύριε διευθυντά

Δυστυχώς δεν είμαι ιδιαίτερα μορφωμένος γύρω από νομικά θέματα, αλλά σαν ένας απλός καθημερινός πολίτης παρακολουθώ την επικαιρότητα κυρίως μέσω της δικής μας «Καθημερινής».

Διαβάζοντας τον τελευταίο καιρό όλα αυτά που προέκυψαν από μαγνητοφωνήσεις τόσο από ιδιώτες, οι οποίοι δεν είχαν εμπιστοσύνη στον συνομιλητή τους, όσο και από κρατικές ηχογραφήσεις (νόμιμες κατά τα φαινόμενα) κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στο Μάτι, μου κάνει εντύπωση η αντίδραση των εμπλεκομένων, ότι δηλαδή διώκονται ή διασύρονται μέσα από παράνομες ηχογραφήσεις κ.λπ. Και εντάξει, νόμιμες ή παράνομες είναι το ένα θέμα το οποίο επικαλούνται και μπορεί να εκτιμηθεί από τη Δικαιοσύνη. Ο απλός και σκληρά φορολογούμενος πολίτης, όμως, πολύ θα επιθυμούσε να κάνει ένα ερώτημα σε μια απευθείας αντιπαράθεση: «Εντάξει, άνθρωπέ μου, το εμπεδώσαμε, παράνομες οι ηχογραφήσεις, παράνομες θέλεις; Παράνομες, όμως το περιεχόμενο (η ταμπακιέρα που λέει και ο απλός και σκληρά φορολογούμενος πολίτης) των συνομιλιών και όσα τερατώδη ακούγονται με τη δική σου φωνή μέσα από αυτές τις παράνομες ή νόμιμες ηχογραφήσεις τα αμφισβητείς;» Μάλλον όχι, καλό λοιπόν θα ήταν για όλους μας να κλείσεις το στόμα σου πηγαίνοντας εκεί όπου ο λαός ή η Δικαιοσύνη θα σε οδηγήσει, και θα είναι ίσως η μοναδική προσφορά σου στον τόπο μας αυτή τη στιγμή.

Ειλικρινά κουραστήκαμε, άνθρωπέ μου, κουραστήκαμε όσο δεν φαντάζεσαι προσπαθώντας να κατανοήσουμε τα ακατανόητα μέσα από τον βούρκο που μας έχετε οδηγήσει.

Αθανασιος Ν. Σταθουλοπουλος, Συνταξιούχος έμπορος κρεάτων

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή