Η αριστεία, οι αθλητές και ο υπουργός Παιδείας

Η αριστεία, οι αθλητές και ο υπουργός Παιδείας

Κύριε διευθυντά

Διαισθάνομαι, ευχόμενος να κάνω λάθος, ότι ο υπουργός Παιδείας δεν θα καλέσει τους αθλητές μας, που διακρίθηκαν στους πρόσφατους αγώνες, για να τους συγχαρεί.

Αν η πρόβλεψή μου είναι σωστή, προτείνω στους αθλητές αυτούς, όλων των αγωνισμάτων, με τη φροντίδα των Συνδέσμων και Συλλόγων τους ή του πιο δραστήριου απ’ αυτούς, να επισκεφθούν, όλοι μαζί, με δική τους πρωτοβουλία, τον υπουργό Παιδείας (και τον προκάτοχό του), για να δούμε όλοι μας αν αυτός θα αντιληφθεί την αξία της αριστείας, από μόνη την παρουσία τους – και την αντίδρασή του.

Αν αυτό δεν συμβεί, προτείνω να του τραγουδήσουν τον Εθνικό Υμνο, για να διαπιστώσουμε, εκείνοι και εμείς, αν αυτό θα του προκαλέσει τη συγκίνηση που προκάλεσε σε όλους μας το άκουσμά του κατά την τελετή απονομής μεταλλίων. Και την επόμενη μέρα να του στείλουν «πέτσινα» αντίγραφα των μεταλλίων τους, για να θυμάται πάντα την ημέρα, και να καμαρώνει ή να ντρέπεται.

Θ. Γ. Βουδικλαρης, Πολιτικός Μηχανικός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή