Εάν ο «Γέρος» απαντούσε στον Τσίπρα

Εάν ο «Γέρος» απαντούσε στον Τσίπρα

Κύριε διευθυντά

Ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει να καλεί σε μια τηλεοπτική μονομαχία τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προεξοφλώντας μάλιστα και την έκβαση που θα έχει αυτή η μονομαχία.

Δηλαδή είναι σίγουρος ότι αυτός θα είναι ο πολιτικά κερδισμένος από αυτή. Το έχει για τα καλά καβαλήσει το καλάμι αυτός ο άνθρωπος. Το έχει πιστέψει ότι διαθέτει και ρητορικές ικανότητες.

Ενώ κατά μια γενικότερη παραδοχή βρίσκεται «κεκαλυμμένα» στο πολιτικό και πνευματικό επίπεδο του Πολάκη. Φανταστείτε τώρα να καλούσε (αν θα ζούσε) σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση και τον Γεώργιο Παπανδρέου. Πώς θα απαντούσε σε μια πρόκληση και του Τσίπρα εκείνος ο ακαταμάχητος ρήτορας;

Σίγουρα θα του έδινε (του Τσίπρα) την απάντηση που έδωσε κάποτε στη Βουλή σε κάποιον βουλευτή που δεν τον εκτιμούσε ιδιαίτερα και τον διέκοψε ενώ αγόρευε: Αυτός το είπε; Δεν έχει σημασία. Ετσι θα συμπεριφερόταν και στον σημερινό πρωθυπουργό μας. Δεν θα τον αντιμετώπιζε ως έναν αξιόλογο πολιτικό αντίπαλο, αλλά ως ένα περιθωριακό πολιτικό στοιχείο.

Τάκης Σουβαλιωτης, Χαλανδρίτσα Πατρών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή