Οι κακομαθημένοι γείτονές μας

Οι κακομαθημένοι γείτονές μας

Κύριε διευθυντά

Για τον αγώνα που κάνει ο εκλεκτός νέος δήμαρχος Αθηναίων κ. Κων/νος Μπακογιάννης να βάλει κάποια τάξη στην Αθήνα είναι αδιανόητο κάποιοι πολίτες και μάλιστα Κολωνακίου να τον «σαμποτάρουν».

Ο εκλεκτός μου φίλος και γείτονας επί της Δεινοκράτους και Πλουτάρχου, όπου και εγώ περνώ τις διακοπές μου όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα, είναι ο κ. Γιάννης Μιχαηλίδης, συγγραφέας επί σειράν ετών. Το τελευταίο του δοκίμιο είναι ο 21ος αιώνας (εκδόσεις Κουλτούρα).

Ο φίλος μου Γιάννης Μιχαηλίδης, λοιπόν, παρατήρησε ότι στον κάδο που πολύ σωστά έβαλε η υπηρεσία του δήμου για τα γυαλιά, οι απίστευτοι γείτονές μας «Κολωνακιώτες» ρίχνουν συνεχώς τα σκουπίδια τους, ενώ υπάρχουν δύο άλλοι για απορρίμματα. Προς τούτο ο φίλος μου μού λέει: Δημήτρη, εσύ που γράφεις συχνά στην «Καθημερινή» μας, δεν το αναφέρεις μήπως και συμμορφωθούν οι κακομαθημένοι γείτονές μας; Ετσι αποφάσισα να το αναφέρω και να το καταδικάσω.

Δημητρης Σκεπαρνιας, Γενεύη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή