Εμείς, οι κάτοικοι πλατείας Βικτωρίας

Εμείς, οι κάτοικοι πλατείας Βικτωρίας

Κύριε διευθυντά

Τον περασμένο Αύγουστο, οι κάτοικοι της περιοχής της πλατείας Βικτωρίας εντυπωσιαστήκαμε θετικά από την απομάκρυνση των εμπόρων λαθραίου καπνού και απομιμήσεων έξω από την ΑΣΟΕΕ. Τον Οκτώβριο, χαρήκαμε ακόμη περισσότερο όταν η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση για τη σύλληψη των εμπόρων ναρκωτικών, αυτή τη φορά στην οδό Αντωνιάδου, πλησίον της ΑΣΟΕΕ.

Δυστυχώς, η ωραία αυτή εικόνα δεν κράτησε πολύ. Οι τοξικοεξαρτημένοι και οι έμποροι ναρκωτικών άρχισαν να επιστρέφουν τον Δεκέμβριο. Τις προάλλες, για πρώτη φορά μετά πολύ καιρό, εμφανίστηκαν ξανά οι λαθρέμποροι έξω από το ΟΠΑ. Παράλληλα, η εγκληματικότητα στην περιοχή καλπάζει και οι κάτοικοι έχουμε αγανακτίσει. Ολόκληρη η περιοχή, από την πλατεία Βικτωρίας μέχρι και την Αμερικής, αποτελεί πλέον γκέτο. Αναρωτιέμαι: Γιατί, ενώ το άσυλο έχει καταργηθεί και 1.500 αστυνομικοί έχουν προσληφθεί, η αστυνομία δεν παρεμβαίνει; Κατά τα άλλα, ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο.

Δημητρης Κακοταριτης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή