Περί προφητειών και μετανοίας

Περί προφητειών και μετανοίας

Κύριε διευθυντά

Διαβάσαμε στο φύλλο της «Κ» τη Μεγάλη Τρίτη το προκλητικά ιλαροδραματικό άρθρο του κ. Στέφανου Κασιμάτη, με αφορμή ένα έντυπο-οδηγό μετανοίας και εξομολογήσεως που έπεσε στα χέρια του. Οπως γράφει επί λέξει, «αυτοί οι άνθρωποι που έγραψαν τον οδηγό αυτό είναι επικίνδυνα άσχετοι με την ανθρώπινη κατάσταση»!

Λοιπόν, «αυτοί οι άνθρωποι» είναι σεβαστοί λειτουργοί του Υψίστου και με κάθε μέσο και τρόπο αγωνιούν να φέρουν τον λαό μας σε μετάνοια, αφού, κατά τα προφητευόμενα, θα έχουμε πολύ σύντομα (!) μεγάλη και πολύμηνη πείνα, και καταστροφικότατο σεισμό, αιματηρή εξέγερση των μουσουλμάνων εκτός από την τουρκική επίθεση. Και όλα αυτά εξαιτίας της πρωτοφανούς στην ιστορία διαφθοράς μας και αθεΐας μας. Μάλιστα, πολύ πρόσφατα ο μακαριστός π. Παΐσιος μας προέτρεψε με δραματικά λόγια, από τον ουρανό, να κηρύξουμε μετάνοια στον λαό μας προκειμένου να αποφύγουμε τα μεγάλα και καταπιεστικά αυτά κακά.

Θα ήταν ευχής έργον ο κ. Κασιμάτης να τιμά εποικοδομητικά τη δημοσιογραφική πένα του και να μη σκανδαλίζει ανίερα τους αναγνώστες του.

Ιωαννης Θεοδωροπουλος, Απόστρατος Π.Ν. – συγγραφεύς, Αθήνα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή