Κύριε Γκρι, θα γυρίσετε νικητής από το μέτωπο

Κύριε Γκρι, θα γυρίσετε νικητής από το μέτωπο

Κύριε διευθυντά

Σπαρακτικά τα «Γράμματα από το Μέτωπο» του κ. Γκρι. Αισθάνομαι ότι απευθύνονται στον καθένα από εμάς ως δικαιολογημένη κραυγή μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα και θα ήθελα, με πολύ σεβασμό, να δηλώσω ότι αυτά τα γράμματα τα «λαμβάνω» και αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω. Το πρώτο γράμμα με αιφνιδίασε, το δεύτερο με καθήλωσε και το τρίτο το αναζήτησα. Είμαστε εδώ, εμείς οι αναγνώστες του και για τα υπόλοιπα, τα αναμένουμε με αγωνία.

Δεν υπάρχει πιο δύσκολη στιγμή, όταν συνειδητοποιείς ότι άνθρωποι με τόσο προχωρημένη και ψαγμένη σκέψη, όπως ο κ. Γκρι, χρειάζονται τα κοινά παρηγορητικά λόγια, τα έχει ανάγκη ακόμη και αν –είμαι βέβαιη– εντός του αντιλαμβάνεται πόσο επιφανειακά είναι. Αυτή είναι η ευχή μου προς αυτόν. Μέχρι να τελειώσει αίσια αυτός ο πόλεμός του και μέχρι να γυρίσει νικητής, να τον βοηθά η κοινή παρηγορία και ας ξέρει, ένας τόσο ευφυής άνθρωπος, ότι είναι συνώνυμη της παραμυθίας. Περιμένουμε τα γράμματά σου κ. Γκρι και ας πάει στις ελληνικές καλένδες η υπόλοιπη θεματολογία.

Αυγουστα Μαλικουτη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή