Από «βολεμένους» μάθαμε γράμματα

Από «βολεμένους» μάθαμε γράμματα

Κύριε διευθυντά

Επιθυμώ να αναφερθώ στο περιεχόμενο της επιστολής της κ. Παπασωτηρίου Μπένου με τίτλο «Οπτικοακουστικός φόβος καθηγητών» της 26-5-20. Ομολογώ την αδυναμία μου να κατανοήσω τις προσβλητικές εκφράσεις, όπως τρέμουν  την ιδέα της άμεσης κρίσης, βολεμένοι… στη σιγουριά της δημόσιας θέσης που κατέχουν, αποδείξεις για την ανεπάρκειά τους κ.λπ., που  εκτοξεύονται σε άτομα που εμπιστευθήκαμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, προσδοκώντας αυτό που αποκαλούμε μόρφωση! 

Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι στη μέση. Η αντίδραση των διδασκόντων από τη μία μεριά, παρεμβάσεις του κομματικού κράτους από την άλλη, μεταθέσεις, τρόποι διδασκαλίας επί πολλές δεκαετίες κ.λπ. Εύχομαι  αυτή η κυβέρνηση να  προσπαθήσει να τιθασεύσει τον μανιχαϊσμό που  μας βασανίζει

ΥΓ.: Θέλω να υπενθυμίσω ότι από τους… βολεμένους  έμαθαν τα πρώτα γράμματα τα αστέρια μας που διαπρέπουν στο εξωτερικό, τιμή και καμάρι μας η συνεισφορά τους.

Σουζη Φερεντινου-Μπορονκαϋ, Φιλοθέη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή