Το κινητό μας είναι η υπογραφή μας

Το κινητό μας είναι η υπογραφή μας

Κύριε διευθυντά

Με αφορμή τη σχετική δημοσίευση την Πέμπτη 23/4 για την πρώτη ηλεκτρονική υπογραφή μεταξύ κρατών, θα ήθελα, μέσα από την έγκριτη «Καθημερινή», να τονίσω πόσο δύσκολο είναι να αλλάξουμε κατεστημένες νοοτροπίες. Είναι πολύ γνωστά τα προβλήματα με τις συνελεύσεις των πολυκατοικιών. Αδιαφορία, ωχαδερφισμός κ.λπ., με συνέπεια δύσκολα να έχουμε απαρτία. Τότε γίνεται η συνέλευση την επόμενη Κυριακή, με ελάχιστη συμμετοχή, και οι αποφάσεις που λαμβάνονται δεν μπορούν να υλοποιηθούν από τα λίγα μέλη που τις ψήφισαν. Στην πολυκατοικία μας είχαμε αυτά τα προβλήματα. Εχουμε ιδιοκτήτες που κατοικούν μακριά μας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Πώς να συγκεντρώσουμε εξουσιοδοτήσεις με γνήσιο υπογραφής θεωρημένες από την αστυνομία, το ΚΕΠ ή το προξενείο; Με πολύ κόπο και πείσμα, επικαλούμενοι το γεγονός ότι μας κυβερνούν με τηλεδιασκέψεις και e-mails, πείσθηκε το 51% να καθιερωθεί το κινητό τηλέφωνο ως υπογραφή, σε τηλεφωνική εξουσιοδότηση.

Με τη διαδικασία αυτή έχουμε πάντοτε απαρτία. Και, το κυριότερο, εκτός από φυσικό αέριο, κατορθώσαμε να έχουμε τεχνολογικά υπερσύγχρονη αυτονομία, που ήθελε έγκριση από όλους τους ιδιοκτήτες. Δηλαδή, το 100%. Εχουμε πλέον θέρμανση 24 ώρες το 24ωρο και το κόστος είναι περίπου το 40% από την προϋπάρχουσα κατάσταση, που είχαμε θέρμανση μόνο 3 ώρες το πρωί και άλλες τόσες το βράδυ.

Νικος Ματος, Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Γλυφάδα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή