Ενα προσκλητήριο προς αρίστους

Ενα προσκλητήριο προς αρίστους

Κύριε διευθυντά

Η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επόμενες εθνικές εκλογές έχει μπροστά της ένα τιτάνιο έργο να επιτελέσει. Να ανατάξει την οικονομία, να αποκαταστήσει το κράτος δικαίου, των ατομικών δικαιωμάτων, το κράτος του νόμου και της ελευθερίας. Η μεγάλη αυτή μάχη της εθνικής ανορθώσεως χρειάζεται επίλεκτο και άριστο ανθρώπινο δυναμικό. Η Νέα Δημοκρατία η οποία φαίνεται ότι θα αναλάβει αυτή την προσπάθεια της εθνικής αναγεννήσεως πρέπει να σαλπίσει το εθνικό προσκλητήριο των επιλέκτων και των αρίστων, οι οποίοι υπάρχουν στη χώρα μας σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής και της επιστημονικής δραστηριότητας.

Νέοι Ελληνες, επιστήμονες με εξαιρετική ικανότητα, με ακέραιο ήθος και χαρακτήρα, με αδαμάντινη ηθική και επιστημονική συνείδηση. Η νέα κυβέρνηση πρέπει να πλαισιωθεί με εξαιρετικές προσωπικότητες, ώστε με τα εξαιρετικά προσόντα τους να προμαχήσουν στον ωραίο αγώνα της εθνικής ανορθώσεως και λυτρώσεως – εθνικό προσκλητήριο λοιπόν προς τους επίλεκτους και άριστους Ελληνες. Η χώρα τώρα τους χρειάζεται.

Γ. Σταραντζης, Δικηγόρος στον Αρειο Πάγο και στο ΣτΕ, πρ. επιστημονικός συνεργάτης «Αρχείου Νομολογίας»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή