Ο αναγνώστης, τα WC, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο ΟΣΕ

Ο αναγνώστης, τα WC, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο ΟΣΕ

Κύριε διευθυντά

Σχετικά με τη δημοσίευση επιστολής του κ. Βασίλη Τσούτσου, ειδικού πνευμονολόγου – φυματιολόγου, MD, MSc Δημόσιας Υγείας επισημαίνου-

με τα εξής:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποτελεί τον βασικό πάροχο σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων και προσφέρει τις αντίστοιχες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας το δίκτυο και την εν γένει σιδηροδρομική υποδομή, η οποία ανήκει στον ΟΣΕ.

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι αρμόδιος φορέας των σιδηροδρομικών υποδομών, της συντήρησης, ασφάλειας, καθαριότητας κ.ά. μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι κοινόχρηστοι χώροι των δύο σταθμών, Λαρίσης και Θεσσαλονίκης, στους οποίους αναφέρεται (σημ. για τα WC) ο αναγνώστης είναι ο ΟΣΕ και όχι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Είναι συνεχής η προσπάθειά μας προς τον ιδιοκτήτη της υποδομής, ώστε αυτά τα θέματα να αντιμετωπιστούν προς όφελος των πολιτών που επιλέγουν το τρένο ως μέσο μετακίνησής τους.

Γραφείο Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή