Αραγε επιλεκτική ή φυσική αμνησία;

Αραγε επιλεκτική ή φυσική αμνησία;

Κύριε διευθυντά

Μια πολυμελής ομάδα συμπατριωτών μας δεν θυμάται τι είπε προηγουμένως στους συνομιλητές της. Αλλη ομάδα, πάλι, ξέχασε σύντομα τι άκουσε από τους συνομιλητές της. Και μια τρίτη ομάδα ξέχασε σχεδόν αμέσως τι είδε προηγουμένως, στον περίγυρό της.

Πιθανότατα, οι φυσιολογίες των οργάνων των μελών αυτών των ομάδων να μη λειτουργούν κανονικά. Αρα, δεν φταίνε μάλλον σε τίποτε. Υπάρχει όμως και μια άλλη ομάδα –ευτυχώς με ολίγα μέλη– συμπατριωτών μας και, ενώ είναι άριστα στην υγεία τους και σε όλα τα όργανά τους, ενεργούν και σκέφτονται, με επιλεκτικότητα, εις βάρος της πατρίδας τους, της πατρίδας μας, της όμορφης και ιστορικότατης Ελλάδας μας. Σκέφτονται και συνεργάζονται με ξένες ειδικές υπηρεσίες, όταν τους ζητούν επιστράτευση της δράσης τους και, φυσικά, για τα ξένα ποικιλόμορφα σχέδια και συμφέροντα. Τέτοιου «είδους» συμπατριώτες μας μάς έχουν ζημιώσει εμάς τους Ελληνες και την πατρίδα μας, πολλές φορές και με μεγάλες εσωτερικές καταστροφές, μία από τις οποίες είναι η διχόνοια του ήσυχου λαού μας.

Ξέρετε πώς λέγεται – ονομάζεται το επάγγελμά τους αυτό; Προβοκάτσια. Και αυτοί; Προβοκάτορες.

Βέβαια, υπάρχουν σχεδόν και άλλα παρόμοια «επαγγέλματα», τα οποία εκτελούν πολλοί Ελληνες, αλλά έχουν ως «εργοδότες» πάλι Ελληνες.

Κρίμα, συμπατριώτες μας. Κρίμα.

Σ. Ι. Βαρωσης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή