«Οι αστυνομικοί και τα Ι.Χ. μας»

«Οι αστυνομικοί και τα Ι.Χ. μας»

Κύριε διευθυντά

Επί της οδού Θήρας 17 στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης. Στο τμήμα της οδού μεταξύ Πατησίων και Ιωάννου Δροσοπούλου, παρατύπως προφανώς, οι εκτελούντες υπηρεσίαν αστυνομικοί απαγορεύουν τη στάθμευση Ι.Χ. αυτοκινήτων, χρησιμοποιούντες μεγάλο μέρος της οδού για τη στάθμευση δικύκλων, αγνώστου στον γράφοντα προελεύσεως, ενώ στον εναπομένοντα χώρο σταθμεύουν τα υπηρεσιακά οχήματα αλλά και τα Ι.Χ. τοιαύτα των υπηρετούντων.

Πλέον τούτου, ακόμη χειρότερα και προκλητικότερα, σχεδόν καθημερινά, ιδιαίτερα μεταξύ 10.00 και 15.00, κλείνουν τον δρόμο τοποθετούντες εμπόδια, προκειμένου να σταθμεύσουν υπηρεσιακά και Ι.Χ. οχήματα. Αποτέλεσμα της αυθαιρέτου αυτής πράξεως είναι ότι πολλά αυτοκίνητα ανερχόμενα την οδό Θήρας, προκειμένου να εισέλθουν στην Ιωάννου Δροσοπούλου ή να συνεχίσουν ύστερα από αυτήν, να υποχρεούνται να ακολουθούν «περιπετειώδη» διαδρομή για να κατευθυνθούν προς αυτές. Και ευλόγως τίθεται το ερώτημα: Ποιος έδωσε το δικαίωμα αυτό στους αρμοδίους του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλης;

Γεωργιος Νικολιτσας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή