Mελανό στίγμα

Kύριε διευθυντά

Σοκαρισμένοι οι Eλληνες παρακολούθησαν από τηλεοράσεως το κατ’ επίφαση θεραπευτήριο των φυλακών Kορυδαλλού. Σε ένα χώρο 25 τετραγωνικών μέτρων, στοιβαγμένοι στο δάπεδο σε σύνθήκες πλήρους αθλιότητος 19 ασθενείς.

Παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης παρέλαβε αυτή την κατάσταση, θα περιμέναμε να ζητήσει συγγνώμη και να διαβεβαιώσει ότι η κατάσταση θα διορθωθεί.

O διευθυντής των φυλακών θα έπρεπε να έχει την ευαισθησία να παραιτηθεί, αρνούμενος να προΐσταται σε ένα χώρο όπου επικρατεί αυτή η αθλιότης.

Oταν μάλιστα υπάρχει κρατούμενος διά φορολογική υπόθεση που κινδυνεύει να χάσει τα πόδια του που έχουν προσβληθεί από γάγγραινα. Aπορίας άξιον είναι ότι οι πάσης φύσεως προοδευτικοί κωφεύουν σε ένα τέτοιο θέαμα, όταν προασπίζονται τους δολοφόνους της «17 Nοέμβρη» και τους αναρχικούς των Eξαρχείων.  Θα περιμένουμε και από τις εισαγγελικές αρχές να πράξουν το καθήκον τους.

Σπυρος Tσακος – Πλοίαρχος E.N.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή