Κυριακή κοντή γιορτή

Κύριε διευθυντά

Οεκάστοτε κυβερνητικός ανασχηματισμός αφορά την κατευόδωση υπουργών με ελλιπή προσόντα (χωρίς ικανότητες δηλαδή), κάποιων άλλων που μόχθησαν ποικιλοτρόπως για τη διασφάλιση και μόνον επανεκλογής τους και, καθώς λέγεται, για εσωκομματική – ενδοκυβερνητική ισορροπία. Ιστορία και διαδικασία από παλιά, με δηλώσεις αποχωρούντων για ό,τι έπραξαν και διαβεβαιώσεις από τους νέους προώθησης και ολοκλήρωσης σχετικών έργων. Η τραγική θέση της χώρας και δραματική κατάσταση που βιώνει ο λαός είναι ό,τι δυστυχώς επιτεύχθηκε με ευθύνη κυβερνώντων και «σοφών» κομματικών τους συμβούλων κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Αντίθετα, απόψεις, προτάσεις και καλόπιστη κριτική, προσώπων υψηλού πνευματικού επιπέδου και επιστημονικής κατάρτισης (εκτός κομματικών μερίδων), αγνοούνταν ή χλευάζονταν.

Τα αποτελέσματα θα δείξουν αν ο τελευταίος ανασχηματισμός αποτελέσει εξαίρεση του κανόνα ή θα υπάρξει επαλήθευση της λαϊκής παροιμίας (ήδη τα όργανα άρχισαν) «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».

Κυριακή κοντή γιορτή.

Συμεων Σαμλιδης – Αριδαία  Πέλλας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή