Κύριε διευθυντά

Μετ’ εκπλήξεως διάβασα στην έγκριτο εφημερίδα σας «Καθημερινή» ότι το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές των μισθών και συντάξεων των δικαστικών.

Θα θέλαμε λοιπόν να μάθουμε όλοι οι Ελληνες, πλην δικαστικών και ενστόλων, με ποιο σκεπτικό έκρινε τα παραπάνω το ΣτΕ και από πού θα πάρει χρήματα το κράτος για να τους τα δώσει. Γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει άρθρο στο Σύνταγμα που να λέει ότι, όταν χρεοκοπήσει το κράτος, οι μόνοι που δεν θα πληγούν είναι οι ανωτέρω. Πιστεύω ότι το πρώτο που θα έπρεπε να κάνει το κράτος/κυβέρνηση ήταν άμεσα να νοικοκυρέψει τα του οίκου του. Οργανογράμματα παντού και απολύσεις, στη συνέχεια μειώσεις μισθών και μετά να απευθυνθεί στον ιδιωτικό τομέα. Υπάρχουν 1,5 εκατομμύριο άνεργοι Ελληνες και εκατομμύρια συνταξιούχοι που τους έφτασαν στα όρια της εξαθλίωσης με τις ανεξέλεγκτες κρατήσεις: δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, Επίδομα Αδείας, Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης, Εισφορά Αλληλεγγύης, νόμο 4024, νόμο 4051, νόμο 4093, αλλά κλείνουν το μάτι στο Δημόσιο.

Θα ήθελα να προτείνω, δίπλα στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη να γίνει ακόμη ένα, αυτό του Αγνωστου Συνταξιούχου, διότι για εμάς ουδείς ενδιαφέρεται, απλώς υπάρχουμε για να μας αρμέγουν. Αίσχος.

Χρηστος Μπαζος – Συνταξιούχος ιδ. τομέα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή