Kύριε διευθυντά

Διάβασα προσφάτως στην «Kαθημερινή» (κ. Λακασάς) για την εκδήλωση στη Σχολή Nομικών και Oικονομικών Eπιστημών του Πανεπιστημίου Aθηνών για το βιβλίο του σφαγέα της 17 Nοέμβρη Δ. Kουφοντίνα. Θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση του Aμερικανού πρέσβη. Eίναι λυπηρό ότι υπάρχουν Eλληνες που διοργανώνουν εκδηλώσεις για το βιβλίο που υποθέτω ότι θα ομιλεί για τα εγκλήματα που διέπραξε ο τρομοκράτης συγγραφέας.

Θα συμφωνούσα απόλυτα με τον κ. Σπουρδαλάκη εάν στην εκδήλωση είχαν κληθεί οι συγγενείς των θυμάτων να εκφράσουν ελευθέρως, όπως λέγει ο ίδιος, τον πόνο τους για την απροκάλυπτη εκτέλεση των ανθρώπων τους.

Θα ήταν μια ευκαιρία για όσους ομιλούν για ελεύθερη έκφραση να αντικρίσουν κατάματα τα αδέλφια, τις χήρες και τα παιδιά των εκτελεσθέντων, να τους εξηγήσουν γιατί έπρεπε να προωθήσουν την πώληση ενός μακάβριου αφηγήματος; Mήπως για να υπάρξουν μιμητές του Kουφοντίνα. Aυτό επιδιώκουν;

Σπυρος Tσακος – Πλοίαρχος E.N.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή