Οι επιχειρήσεις αυτοκτονίας

Οι επιχειρήσεις αυτοκτονίας

Κύριε διευθυντά

Τον τελευταίο καιρό ξέσπασαν κεραυνοί μεγάλης εντάσεως και έπληξαν τον χώρο της πολιτισμένης Δύσης αλλά και της Ανατολής. Ο πρώτος την 11η Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους της Ν. Υόρκης, ο επόμενος το 2015 στο Παρίσι, ο τρίτος το 2016 στις Βρυξέλλες και μόλις προχθές στη Λαχώρη του Πακιστάν.

Στο χρονικό τούτο διάστημα της δεκαπενταετίας, χιλιάδες άλλοι μικροτέρας εντάσεως κεραυνοί έπληξαν ολόκληρη την οικουμένη και παρέσυραν στον θάνατο χιλιάδες αθώων συνανθρώπων μας. Κανείς φυσικά δεν επιχαίρει για τα επιτεύγματα αυτά των καμικάζι του ισλαμισμού και φυσικά ουδείς είναι δυνατόν να συμμερίζεται τις απόψεις των. Φρικιαστικότερα τούτων εγκλήματα δεν θα ηδύνατο να διανοηθεί ούτε και ο πλέον ευφάνταστος συγγραφέας έργων επιστημονικής φαντασίας. Πώς είναι δυνατόν να ταχθούν λογικοί άνθρωποι στο πλευρό των ανεγκεφάλων τούτων μαχητών του ISIS, όταν γνωρίζουν ότι την τύχη των αθώων αυτών θυμάτων του Παρισιού, των Βρυξελλών και της Λαχώρης θα μπορούν να την έχουν αύριο και οι ίδιοι ή τα μέλη των οικογενειών των.

Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι απλό. Ποιοι δημιούργησαν άλλοτε την Αλ Κάιντα και σήμερα το ISIS που γαλουχεί και σπρώχνει στην αυτοκτονία νεαρούς ανόητους μουσουλμάνους, με μόνον σκοπόν της εξόντωση αθώων ανθρώπων. Ποιες χώρες του πολιτισμένου κόσμου εξοπλίζουν τις εν λόγω οργανώσεις με τα τελειότερα οπλικά συστήματα, αφού οι ίδιοι δεν είναι σε θέση να κατασκευάσουν από μόνοι των ούτε μία σφενδόνη;

Καιρός είναι ν’ αναλογισθούν τις ευθύνες των οι υπεύθυνοι που αιματοκύλισαν το Ιράκ, το οποίον ήτο η πλουσιότερη χώρα του κόσμου, με το πρόσχημα της ανατροπής του λαομίσητου εκείνου δικτάτορα Σαντάμ Χουσεΐν, τον οποίον οι ίδιοι είχαν γαλουχήσει και εγκαταστήσει στο Ιράκ ως ανάχωμα στις επεκτατικές διαθέσεις του αγιατολάχ Χομεϊνί, και σήμερα στην ανατροπή του άθλιου δικτάτορα της Συρίας Μπασάρ αλ Ασαντ ο οποίος ενώ βλέπει τον λαό της χώρας του να αποδεκατίζεται, ο ίδιος συνεχίζει σαν «γύφτικο σκεπάρνι» να παραμένει στη θέση του, αφού με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των μεγάλων τόσον της Δύσης όσον και της Ανατολής.

Ουαί υμίν Φαρισαίοι και υποκριταί.

Ας μη διαμαρτύρεσθε, φαινομενικά δακρυρροούντες, γιατί εκεί που σεις έχετε εξωθήσει τα πράγματα που πρόσφατα συνέβησαν στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες και στη Λαχώρη, αυτά θα επαναληφθούν στις γειτονιές όλων μας, οπότε θα είναι ίσως πολύ αργά για επάνοδο στη λογική και την ορθοφροσύνη.

Tασος Nασοπουλος – Δικηγόρος παρ’ Α.Π. & ΣτΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή