Αναμένω κι εγώ επάνοδο Φαληρέως

Αναμένω κι εγώ επάνοδο Φαληρέως

Κύριε διευθυντά 
Είμαι από τους αναγνώστες της «Καθημερινής» που για πολλά χρόνια απολαμβάνουν τα κείμενα του κ. Στέφανου Κασιμάτη. Θεωρώ τη στήλη του από τις πιο ενδιαφέρουσες και με ευρηματικό χιούμορ. Οι απόψεις του, πρωτότυπες και ρηξικέλευθες, με βρίσκουν συνήθως σύμφωνο αν και, ενίοτε, με ξενίζουν (όπως, π.χ., αυτές που όχι σπάνια εκφράζει για τους Κύπριους αδελφούς μας και τη γενικότερη τακτική τους στο μείζον πρόβλημα της Μεγαλονήσου ή τα σχόλιά του για τους Ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς). Θα ήταν βαρετό, όμως, να συμφωνούμε σε όλα και, σε τελική ανάλυση, είναι χρήσιμο να βλέπει κανείς και διαφορετικές οπτικές στα διάφορα θέματα. 

Στο θέμα που προκάλεσε την πρόσφατη άδειά του, αδυνατώ να πιστέψω ότι ο κ. Κασιμάτης γνώριζε για το θέμα υγείας του κ. Κατρούγκαλου όταν έκανε το σχόλιό του και, με αυτό δεδομένο, θεωρώ ότι κακώς το θέμα πήρε τις διαστάσεις που πήρε. Η συγγνώμη του κ. Κασιμάτη θεωρώ ότι είναι επαρκής.

Εγώ και πολλοί άλλοι αναγνώστες της «Καθημερινής» αναμένουμε την άμεση επιστροφή του κ. Κασιμάτη στην καθημερινή αρθρογραφία της εφημερίδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή