Ενίσχυση Ε.Δ. και αναδρομικά

Ενίσχυση Ε.Δ. και αναδρομικά

Κύριε διευθυντά
Την κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η χώρα, ιδίως εξαιτίας της αχαλίνωτης προκλητικότητας της Τουρκίας, πολλοί Ελληνες πολίτες σκεπτόμαστε τρόπους στήριξης της προσπάθειας που γίνεται από το κράτος για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων μας δυνάμεων.

Στο νοητικό αυτό πλαίσιο κινούμενος και ο γράφων, ως συνταξιούχος του Δημοσίου και ενεργός (ακόμη) πολίτης που αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των καιρών, προτείνω στους κυβερνώντες να αναβάλουν την καταβολή των αναδρομικών που μας οφείλουν και να διαθέσουν το προβλεπόμενο για τον σκοπό αυτό σεβαστό χρηματικό ποσό για τον εξοπλισμό του στρατού, του ναυτικού και της αεροπορίας μας.

Η αναβολή που προτείνεται, να διαρκέσει επί ένα, κατά την κρίση της κυβερνήσεως, λογικό χρονικό διάστημα, μετά το πέρας του οποίου να καταβληθούν τα οφειλόμενα, κατά προτεραιότητα.

Επειδή έχω πλήρη γνώση της απήχησης, αλλά και των αντιδράσεων που μπορεί να υπάρξουν από ομολόγους μου, λόγω της προσωπικής πρωτοβουλίας μου, θα ήθελα, πριν αυτοί εκτραπούν σε σκέψεις ανομολόγητες, να τους διαβεβαιώσω ότι δεν έχω λυμένα τα προβλήματά μου, αντίθετα, είμαι από τους συνταξιούχους που έχασαν σημαντικό μέρος της σύνταξής τους (ελάμβανα 34.000 ευρώ και τώρα λαμβάνω μόνο 15.000 ευρώ ετησίως), έχω οικογένεια, υποχρεώσεις, ανάγκες και μοναδικός πόρος ζωής μου είναι η πενιχρή σύνταξή μου.

Οπως, όμως, και αν εκτιμηθούν, επί του προκειμένου, τα πράγματα, φρονώ ότι τούτες τις ώρες αυτοί που μπορούμε και πρέπει να περιμένουμε… είμαστε εμείς οι πολίτες της χώρας, γιατί «οι καιροί ου μενετοί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή