Θα είναι μακράς διαρκείας ο αγώνας στην Καρδίτσα

Θα είναι μακράς διαρκείας ο αγώνας στην Καρδίτσα

Κύριε διευθυντά
Με ικανοποίηση είδαμε στο κυριακάτικο φύλλο της 27/9 την αναφορά στην κατεστραμμένη ολοσχερώς πόλη μας Καρδίτσα. Σε αντίθεση με άλλες εφημερίδες είμαστε βέβαιοι πως με την προβολή αυτή δείχνετε πως αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο είναι ανυπολόγιστο καθώς δίνει τη χαριστική βολή και στον επιχειρηματικό και στον αγροτικό τομέα ταυτόχρονα.
Παρακαλούμε θερμά για τη συνέχιση της προβολής της θεομηνίας στον νομό μας και των συνεπειών ίσως και με ρεπορτάζ σε τακτές ημερομηνίες, π.χ. ανά μήνα, ώστε οι αρμόδιοι φορείς της κεντρικής διοίκησης να μη μας ξεχάσουν.

Η αποκατάσταση κάποιων ζημιών μπορεί να γίνει σε σχετικά σύντομο χρόνο, αλλά θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να επανέλθει η οικονομία του τόπου στις μέρες πριν από τη 19η Σεπτεμβρίου του 2020. Και σε ορισμένες περιπτώσεις επιχειρήσεων, βιοτεχνιών και βιομηχανιών δεν θα επανέλθει ποτέ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή