Κυρία συνονόματη, θέλω να σας γνωρίσω

Κυρία συνονόματη, θέλω να σας γνωρίσω

Κύριε διευθυντά
Στο φύλλο της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, στη Στήλη «Γράμματα Αναγνωστών» διάβασα ένα σύντομο κείμενο – διαμαρτυρία σχετικά με τα μέσα μεταφοράς. Υπογραφή, Κατερίνα Αγραφιώτη, Χαλάνδρι. Αναζήτησα από την εφημερίδα σας τα στοιχεία της επιστολογράφου σας, ωστόσο μου απάντησαν ευγενικά ότι δεν τα έχουν. Το ίδιο απέτυχα να τα βρω και από το 11888.

Λυπάμαι που δεν έχω το ταλέντο της Miss Marple, όμως αν και το αίτημά μου δεν είναι τόσο σοβαρό, εντούτοις θα ήταν μεγάλη μου χαρά να επικοινωνήσω με την αναγνώστριά σας αυτή. Αν μη τι άλλο για να απαντώ στα τηλεφωνήματα φίλων και γνωστών, οι οποίοι θεωρούν υποχρέωσή τους να σχολιάσουν το «γράμμα» μου, χώρια που διαμαρτύρονται γιατί δεν τους είχα πει ότι… μετακόμισα.

Η ιστορία μού θυμίζει την πολύ γουστόζικη και πνευματώδη αλληλογραφία (παιχνίδι με τα ονόματα) του Winston Spencer Churchill (ο οποίος εκτός από πολιτικός ήταν και συγγραφέας) με Αμερικανό συγγραφέα, ο οποίος είχε ακριβώς το ίδιο όνομα, για να αποφεύγεται η σύγχυση ως προς την πατρότητα κάθε βιβλίου! Περιέχεται στο βιβλίο «My Early Life» του WSC. Το σχετικό απόσπασμα έχω στη διάθεσή σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή