Οι προσφορές της «Κ» και οι προτάσεις μου

Οι προσφορές της «Κ» και οι προτάσεις μου

Κύριε διευθυντά 
Είμαι αναγνώστης της εφημερίδας πέραν της τριακονταετίας. Με την παρούσα μου ήθελα καλοπροαίρετα να προβώ ευπρεπώς στην εξής παράκληση προς εσάς. 

Το πρώτον, θα ήθελα, εάν τούτο είναι δυνατόν τεχνικά, όπως στο κυριακάτικο φύλλο σας προβάλλετε τις προσφορές της εφημερίδος και στην απλή έκδοση αυτής, έστω και με τη σημείωση ότι αυτές αφορούν την πλήρη έκδοση. Συμβαίνει συχνά να μην μπορεί ο αναγνώστης να έχει πλήρη και ακριβή εικόνα των προσφορών της εφημερίδας με τον τρόπο που είναι αμπαλαρισμένο το κυριακάτικο φύλλο στην πλήρη έκδοση. Πέραν τούτου, και στις διάφορες ιστοσελίδες που προβάλλουν τα κυριακάτικα φύλλα από το απόγευμα του Σαββάτου συνήθως προβάλλεται η απλή έκδοση, στην οποία δεν μπορεί ο αναγνώστης να λάβει γνώση των προσφορών και έτσι να προγραμματίσει την αγορά του κυριακάτικου φύλλου. 

Το δεύτερον, ένεκα του γεγονότος ότι τυγχάνω και φίλαθλος και θεωρώ πως η «Καθημερινή» προβάλλει με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα την αθλητική επικαιρότητα, παρατηρώ τελευταία πολλές αθλητικές ειδήσεις συμπιεσμένες σε μία ή δύο προτάσεις. Είναι γνωστό πως η ειδησεογραφία των σπορ ενδιαφέρει πολύ ευρύ αναγνωστικό κοινό (εξ ου και η κυκλοφορία πλείστων αθλητικών φύλλων). Η «Καθημερινή», με την εγκυρότητα που τη διακρίνει, προβάλλει εξαιρετικά και πολύπλευρα επί σειράν ετών την αθλητική ειδησεογραφία στα περισσότερα σπορ και αθλήματα. Θα επιθυμούσα τα αθλητικά θέματα να καταλαμβάνουν ξανά τον χώρο που είχαν παλαιότερα, προβάλλοντας όπως πάντα τις σχετικές ειδήσεις από όλα τα σπορ με τρόπο πλουραλιστικό και αξιόπιστο.  Ελπίζω να μη σας κούρασα και να δείτε θετικά την ανωτέρω πρόταση – παράκλησή μου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή