Η e-ψηφοφορία, ο Τραμπ και η ΟΛΜΕ

Η e-ψηφοφορία, ο Τραμπ και η ΟΛΜΕ

Κύριε διευθυντά 
Το ότι ο κ. Τραμπ θα αναγκαστεί τελικά να παραδώσει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου θα οφείλεται και στο γεγονός ότι δεν φρόντισε εγκαίρως να «καταμετρηθούν» οι ομοϊδεάτες του στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας! Πρόκειται για τα στελέχη της ΟΛΜΕ και των τοπικών ΕΛΜΕ, που διεξήγαγαν τον υπέρ πάντων αγώνα κατά της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν οι πανεπιστημιακοί συνάδελφοί τους. 

Κατά μία περίεργη σύμπτωση, τόσο ο κ. Τραμπ όσο και οι ημέτεροι συνδικαλιστές ταυτίστηκαν απόλυτα στο εν λόγω θέμα και χρησιμοποίησαν τις ίδιες μεθοδολογίες παραπληροφόρησης αδιαφορώντας για το ότι η εξ αποστάσεως ψηφοφορία είναι αφενός κομμάτι της σύγχρονης ζωής (ανάλογη με τα κινητά τηλέφωνα) και αφετέρου επιτακτική ανάγκη ένεκα των πρωτόγνωρων υγειονομικών συνθηκών που βιώνει ο πλανήτης. Τι και αν ο ένας είναι «πλανητάρχης» και ζάπλουτος καπιταλιστής και οι ημέτεροι συνδικαλιστές ένθερμοι «δημοκράτες». Η καρέκλα της εξουσίας δεν έχει ιδεολογικό χρώμα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή