Αυτή η συνεργασία θα γράψει ιστορία

Αυτή η συνεργασία θα γράψει ιστορία

Κύριε διευθυντά
Πολλά λέγονται και γράφονται για την εταιρεία Pfizer και τον επικεφαλής της Ελληνα Αλβέρτο Μπουρλά, που κατάφερε όχι μόνο να ανακαλύψει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αλλά και να ιδρύσει στη γενέτειρά του Θεσσαλονίκη ερευνητικό κέντρο της εταιρείας του με προοπτική απασχόλησης 200 επιστημόνων. Ολα καλά και όλα ωραία, μόνο που το εμβόλιο της Pfizer ανακαλύφθηκε από τη γερμανική εταιρεία BioNTech, ιδρυτής και αφεντικό της οποίας είναι ένας Τούρκος ονόματι Ugur Sahin μαζί με την Ozlem Tureci, οι οποίοι επέμειναν στο περιοδικό Der Spiegel ότι η τεχνολογία είναι αμιγώς γερμανική και ανήκει στην εταιρεία BioNTech, η οποία θέλησε να συνεργασθεί με τον κολοσσό Pfizer για πλήρως κατανοητούς εμπορικούς λόγους.

Κατά συνέπεια, ένας Εβραίος, ο Μπουρλά και ένας μωαμεθανός, ο Ugur Sahin, Ελληνο-εβραίος ο μεν, Γερμανο-μωαμεθανός ο δε, λένε να σώσουν την υφήλιο. Δεν είναι θαύμα που ο μεν Εβραίος γλίτωσε από τον γερμανικό ναζισμό, ο δε μωαμεθανός από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και συνεργάσθηκαν για το καλό της ανθρωπότητας;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή