Μεγάλος Περίπατος, το πείραμα απέτυχε

Μεγάλος Περίπατος, το πείραμα απέτυχε

Κύριε διευθυντά
Σχετικά με την πεζοδρόμηση της οδού Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας ανυπομονώ φυσικά όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι Αθηναίοι για την επάνοδό της όπως προηγουμένως, σύντομα.

Πιστεύω ότι ο δήμαρχος κ. Μπακογιάννης με τους συνεργάτες του, αλλά και τους ειδικούς συγκοινωνιολόγους πείσθηκαν ότι δεν εξυπηρετεί σοβαρά αυτή η μεταβολή.

Ο κεντρικός δρόμος της πόλης, σημαντικός άξονας με τα μεγάλα πεζοδρόμια (γεμίζουν μόνο στις παρελάσεις πλέον), πρέπει να επανέλθει στην κανονική του ροή. Καλός ο μεγάλος περίπατος και ο ποδηλατόδρομος, αλλά όχι σε αυτή τη λεωφόρο τέτοια διαρρύθμιση και κιτς μεταβολές με ζαρντινιέρες και φοίνικες και χρωματιστές διαγραμμίσεις.

Μακάρι να πλημμύριζε από περιπατητές και καταναλωτές η Πανεπιστημίου, όμως λόγω της κρίσης (γενικά), όπως έχετε διαπιστώσει και εσείς, μαζί με την οδό Σταδίου βρίσκονται χαμηλά στις προτιμήσεις των πολιτών. Ηταν ένα «πείραμα» νομίζω που δοκιμάσθηκε και δεν πρέπει να συνεχιστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή