Το εξοχικό Τσίπρα και η «ταμπακιέρα»

Το εξοχικό Τσίπρα και η «ταμπακιέρα»

Κύριε διευθυντά
Είμαι τακτικός αναγνώστης κάποιων αρθρογράφων στην κυριακάτικη «Καθημερινή», ενώ διαβάζω «διαγωνίως» σχεδόν τα πάντα. Στη δεύτερη περίπτωση ανήκει και η στήλη του κ. Σάκη Μουμτζή. Για δεύτερη φορά ένιωσα να προσβάλλει τη νοημοσύνη μου. (Αυτή τη φορά πιθανολογώ ότι προσβάλλει ακόμη και αυτήν των ψηφοφόρων του κ. Τσίπρα.)

Αφού αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος του σχολίου του στο άσχετο ερώτημα εάν δικαιούνται και οι αριστεροί να είναι πλούσιοι, αναρωτιέται, προφανώς όχι ειρωνικά: «Γιατί δεν του αναγνωρίζουμε (του κ. Τσίπρα) διαπραγματευτική δεινότητα στην επίτευξη ενός χαμηλότατου ενοικίου;». Και η αποκορύφωση της… επιχειρηματολογίας του καταλήγει:

«Κακά τα ψέματα· ο Αλ. Τσίπρας δεν “πληρώνει” ούτε για το εξοχικό ούτε για το χαμηλό ενοίκιο. (…) Οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον παγίδεψαν στην ίδια παγίδα που αυτός και οι συνεργάτες του έστηναν εις βάρος τους για πολλά χρόνια».

Δηλαδή το μόνο «μεμπτό» είναι οι παγίδες στις οποίες δεν αυτοπαγιδεύτηκε, αλλά τον παγίδεψαν οι αντίπαλοι! Οσο για την «ταμπακιέρα» δεν είναι το ενοίκιο…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή