Περί εμβολιασμών και συνδικαλισμού

Περί εμβολιασμών και συνδικαλισμού

Κύριε διευθυντά
Είναι γνωστό ότι ο κορωνοϊός πλήττει επικίνδυνα τους ηλικιωμένους και τους έχοντες υποκείμενα νοσήματα. Οι ηλικιωμένοι είναι σχεδόν αποκλειστικά αυτοί που τελικά είναι αναγκαίο να νοσηλευθούν στις ΜΕΘ –συχνά να διασωληνωθούν– με μοιραία πολλές φορές κατάληξη. Για αυτόν τον λόγο η επιτροπή των ειδικών ιατρών υπέδειξε τον κατά απόλυτη προτεραιότητα εμβολιασμό των ατόμων μεγάλης ηλικίας, ώστε και το όλο υγειονομικό σύστημα να ανακουφιστεί και η αύξηση των θανάτων να αποφευχθεί. Η κυβέρνηση στην αρχή θέλησε να ακολουθήσει τις οδηγίες της επιτροπής. Ομως σε λίγο άρχισαν να μετράνε οι συνδικαλιστικές πιέσεις και το σχετικό «πολιτικό» κόστος.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των ιδιωτικών ιατρών ανεξαρτήτως ειδικότητας, των δασκάλων και των καθηγητών, των αστυνομικών, των πυροσβεστών, των στρατιωτικών και πλήθος άλλων νέων σχετικώς ανθρώπων πιέζουν –και δυστυχώς επιτυγχάνουν– να ανατρέψουν τον ορθολογιστικό προγραμματισμό των εμβολιασμών με επακόλουθο τη συνέχιση της ταλαιπωρίας και τη βεβαία αύξηση των θανάτων των ηλικιωμένων ατόμων. Δυστυχώς οι εισηγήσεις των ειδικών αγνοούνται και η «πολιτική» επιστρέφει για ακόμη μια φορά σε όλο της το μεγαλείο! 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή