Municipal Police άκρως αθηναϊκή

Κύριε διευθυντά
Μέσω της «Κ» απευθύνομαι στο υπουργείο Πολιτισμού. Με τις γιορτές που πέρασαν, με μεγάλη μου λύπη είδα ότι τα περισσότερα μαγαζιά αντί να γράφουν καλά Χριστούγεννα στις βιτρίνες έγραφαν Μerry Xmas. Το γιατί δεν το καταλαβαίνω. Ισως για να δείξουν ότι γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα; Και εγώ τη γνωρίζω αλλά οι ευχές μου ήταν στα ελληνικά! Προ ημερών πάλι είδα τους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας να φοράνε μπουφάν που έγραφαν Municipal Police και όχι δημοτική αστυνομία! Δηλαδή ο δήμαρχος απεφάσισε ότι αρμόζει καλύτερα να το γράφει αγγλικά και όχι στη γλώσσα των δημοτών του που είναι τα ελληνικά! 

Και το υπουργείο Πολιτισμού τι κάνει; Υποτίθεται ότι υπάρχει για να προστατεύει τον πολιτισμό μας. Πολιτισμός δεν είναι μόνο τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Χωρίς τη γλώσσα μας για ποιον πολιτισμό θα μιλάμε; Χωρίς τη γλώσσα μας αυτά τα Μάρμαρα θα γίνουν απλά ανθρακικό ασβέστιο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή