Όταν με το καλό διαχυθεί η τεχνητή νοημοσύνη

Όταν με το καλό διαχυθεί η τεχνητή νοημοσύνη

Κύριε διευθυντά
Επ’ αφορμή της πρόσφατης τοποθέτησής μου στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σχετικά με τις προτεραιότητες της πορτογαλικής προεδρίας, ο κ. Σταύρος Παπαντωνίου σχολιάζει την Κυριακή 24/1 ότι έχω πάθει «ιδρυματοποίηση» στο εξωτερικό και έχω «χάσει την μπάλα», επειδή ιεραρχώ ψηλά την τεχνητή νοημοσύνη. Τον ενημερώνω λοιπόν ως μέλος της αρμόδιας επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και ως Ελληνίδα ευρωβουλευτής, ότι στην Ελλάδα, η διάχυση της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να αυξήσει το ΑΕΠ κατά περίπου 200 δισ. ευρώ σε 15 μόλις χρόνια. 

Τον παραπέμπω στον απολογισμό έργου μου στο www.asimakopoulou.gr για τις παρεμβάσεις μου σχετικά με την πανδημία, το Ταμείο Ανάκαμψης αλλά και τα Ελληνοτουρκικά. 

Εκεί… ψηλά στο Θεωρείο του, τον προτρέπω να μελετήσει τις προτεραιότητες της πορτογαλικής προεδρίας σε σχέση με την ψηφιακή μετάβαση που είναι ψηλά στη «λίστα» προτεραιοτήτων της Ελλάδας. 

Αυτό βέβαια, εάν του μένει χρόνος από τη σπουδή του να σχολιάζει άλλες «λίστες» που όμως, ευτυχώς, «δεν περνάνε από το χέρι του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή