H αντιπολίτευση και περί πανδημίας

H αντιπολίτευση και περί πανδημίας

Κύριε διευθυντά 
Απευθύνομαι στους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης: Πώς θα σχεδιάζατε εσείς τον αγώνα κατά της πανδημίας; 

Φαντάζομαι, απ’ όσα λέτε, ότι θα κατορθώνατε να κάνετε υπολογισμούς και προβλέψεις τέτοιες που να καλύψουν κάθε εξέλιξη του ιού, πότε ακριβώς θα εκλείψει, όπως και κάθε αναμενόμενη ή και μη αναμενόμενη αντίδραση του κόσμου στα μέτρα που θα εξαγγέλλατε. 

Επίσης, θα ξέρατε το ποσοστό της κάθε αντιδράσεως, όπως επίσης και το ποσοστό τους σε καθεμία πόλη και καθεμία περιοχή της υπαίθρου, όπως επίσης πόσες, πότε και πού θα γίνουν εισβολές φορέων του ιού, συμπτωματικών ή μη, που θα επηρεάσουν δυσμενώς το αποτέλεσμα, ώστε εκ των προτέρων να συνυπολογισθούν όλ’ αυτά. 

Θα είχατε υπολογίσει βέβαια ποιες εταιρείες παραγωγής εμβολίων θα ανταποκριθούν στις εξαγγελίες τους, όπως και ποιες νέες θα προκύψουν. 

Φυσικά θα είχατε προβλέψει να μη δυσαρεστηθεί κανένας υπήκοος, ιδίως να μην πεθάνει κανείς, να μην υπάρξει οικονομική κρίση, να μην μπει λουκέτο σε καμία επιχείρηση ή μαγαζί, να μην μας επηρεάσει τέλος η οικονομική κρίση των άλλων κρατών, αν και όπου συμβεί. 

Αυτά αν τα αποκαλύψετε, θα σας ψηφίσει όλος ο κόσμος, μην τα κρατάτε μυστικά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή