ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Έστειλα φωτοτυπίες σε πανεπιστημιακούς

Κύριε διευθυντά
Παρακαλώ να δεχθείτε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για το άρθρο «Η σιωπηρή πλειοψηφία του πανεπιστημίου» του συνεργάτου σας κ. Τάκη Θεοδωρόπουλου στο φύλλο της 31.1.21 της έγκριτης εφημερίδας σας.

Η σιωπηρή πλειοψηφία παραμένει σιωπηρή, διότι δεν υπάρχει ηγέτης να τη συνεγείρει, να τη δραστηριοποιήσει, να αντιδράσει εναντίον των ενεργειών της αδίστακτης μειοψηφίας που έχει υποβαθμίσει τα ελληνικά ΑΕΙ σε αυτό το θλιβερό κατάντημα. Οι υγιείς δυνάμεις, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό, οι φοιτητές είναι τρομοκρατημένοι.

Επιβεβλημένη η σχετική νομοθετική ρύθμιση που θα περιορίσει και θα εξαλείψει το κακό, μοναδικό ίσως σε όλον τον κόσμο. Αρκεί να εφαρμόζεται η σχετική νομοθεσία.

Το φαινόμενο «αιώνιοι φοιτητές», καρκίνωμα που πρέπει να καυτηριαστεί.

Δεν αγνοούμε ότι τα κακοποιά στοιχεία που επικαλούνται το πανεπιστημιακό άσυλο (διάβαζε ατιμώρητη ασυδοσία), είναι όργανα αντιδημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων.

Ο εκλεκτός συνάδελφός σας κ. Ιωάννης Μαρίνος είχε προκαλέσει παλαιότερα το ΚΚΕ: Αξιώστε να εφαρμοστεί στα ελληνικά ΑΕΙ ό,τι ισχύει στα πανεπιστήμια της Σοβιετικής Ενώσεως. Εάν είδατε να το κάνει το ΚΚΕ στην πατρίδα μας, το είδα κι εγώ!

Ευχαρίστως σας πληροφορώ ότι φωτοτυπίες του πιο πάνω άρθρου έχω αποστείλει σε 35 γνωστούς μου πανεπιστημιακούς δασκάλους.