Ξύπνησα στην Ελλάδα ή μου φάνηκε;

Ξύπνησα στην Ελλάδα ή μου φάνηκε;

Κύριε διευθυντά
Την αφύπνιση το πρωί της Δευτέρας 1ης Μαρτίου την είχα προγραμματίσει στο κινητό μου στις 06.50. Ενας ήχος όμως μηνύματος, στις 06.20, με ξύπνησε λίγο πρόωρα. Αποστολέας το «EMVOLIO», που μου υπενθύμιζε το ραντεβού για εμβολιασμό κατά COVID-19 στις 09.38 στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», Λ. Κηφισιάς 39. Στις 09.35 έλαβα την ίδια υπενθύμιση, όταν βρισκόμουν ήδη στο εμβολιαστικό κέντρο.

Στο Κέντρο, η οργάνωση, η τάξη και η ευγένεια του προσωπικού υποδειγματικές. Και να ήθελες να μπερδευτείς ή να χαθείς και να μη βρεθείς στον προκαθορισμένο χώρο εμβολιασμού, δεν θα μπορούσες. Η ευγένεια ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού πρωτόγνωρη. Μέχρι και υπάλληλος υπήρχε στην αρχή κυλιόμενης κλίμακας, που εφιστούσε την προσοχή μας στα σκαλοπάτια. Το χέρι της νοσηλεύτριας, ανθυπασπιστού της Πολεμικής Αεροπορίας, αεράτο. Στην κυριολεξία δεν κατάλαβα ότι έκανα το εμβόλιο. Φεύγοντας ένα «ευχαριστώ» βγήκε αυθόρμητα από την καρδιά μου και το στόμα μου. Θεωρώ ότι χρωστούμε όλοι μας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και ένα «εύγε» στο προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου και σε όλους, που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με την οργάνωση και τη λειτουργία της όλης επιχείρησης «Εμβολιασμός».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή