Η εφαρμογή του νόμου δεν είναι εκδίκηση

Η εφαρμογή του νόμου δεν είναι εκδίκηση

Κύριε διευθυντά 
Ο κ. Ν. Μαραντζίδης δεν παύει να με εκπλήσσει και να με απογοητεύει. Αναφέρομαι στο άρθρο του της Κυριακής 7/3 «Για τους φίλους μας τα πάντα, για τους εχθρούς μας ο νόμος». 

Συμπεραίνει ότι η κυβέρνηση επικαλείται νόμιμα επιχειρήματα για να κρύψει την εκδικητική της διάθεση. Είναι δυνατόν ο κ. Μαραντζίδης να μην αντιλαμβάνεται ότι η καλύτερη μεταχείριση που μπορεί να κάνει το κράτος προς τους πολίτες (ακόμα και αν είναι πολυϊσοβίτες καταδικασμένοι για 11 –ένδεκα– εν ψυχρώ δολοφονίες) είναι να εφαρμόζει τον νόμο; 

Η εφαρμογή του νόμου σε μια δημοκρατική πολιτεία δεν δείχνει εκδικητική διάθεση, όπως ισχυρίζεται ο κ.Μαραντζίδης, αλλά σωστή λειτουργία του πολιτεύματος. 

Η εφαρμογή του νόμου δεν δείχνει εκδικητική διάθεση, ούτε ότι ο κ. Κουφοντίνας χαρακτηρίζεται εχθρός από την κυβέρνηση. Τι θα έπρεπε να γίνει δηλαδή; Να του δοθούν τα πάντα όπως –κάκιστα– οι εκάστοτε κυβερνώντες δίνουν στους φίλους τους κατά τον κ. Μαραντζίδη; 

ΥΓ. Γράφω αυτή την επιστολή με την πεποίθηση ότι θα το ενέκρινε ο αξέχαστος καθηγητής και δάσκαλός μου Αριστόβουλος Μάνεσης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή