Η ευγνωμοσύνη μας είναι δεδομένη

Η ευγνωμοσύνη μας είναι δεδομένη

Κύριε διευθυντά 
Την 27ην/Φεβρ. τρ. έ. επισκεφθήκαμε, εγώ και η σύζυγός μου, το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» προκειμένου να εμβολιασθούμε έναντι της COVID-19, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της αρμόδιας υπηρεσίας. 

Χωρίς καμίαν διάθεση για ωραιοποίηση, διαπιστώσαμε την αρτία και υποδειγματική οργάνωση του τμήματος εμβολιασμών, τον άνευ χρονοτριβής και ταλαιπωρίας εμβολιασμό την καθορισμένη ώρα, την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων ασφαλείας και περισσότερον όλων την ευγενική συμπεριφορά του προσωπικού και τη μετά προθυμίας εξυπηρέτηση των προσερχομένων, όλων ηλικιωμένων και κάποιων εχόντων ανάγκην υποστήριξης. 

Σκοπός της παρούσης είναι αφενός να απευθύνουμε δημοσίως ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο προσωπικό του συγκεκριμένου τμήματος, αφετέρου να επισημάνουμε την επικίνδυνη και εντατική εργασία των υγειονομικών επί ένα και πλέον έτος προς αντιμετώπιση της πανδημίας, για την οποία όλοι τούς οφείλουμε την ευγνωμοσύνη μας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή