Ακούγοντας, ξεχνάς (κάπως) τον ζόφο

Ακούγοντας, ξεχνάς (κάπως) τον ζόφο

Κύριε διευθυντά
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, νομίζω εκ μέρους πάρα πολλών, το Δεύτερο και Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Οι παραγωγοί τους κρατάνε το φρόνημα υψηλό σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είναι συχνότητες βάλσαμο σε μία αγχωμένη, σχεδόν ακίνητη καθημερινότητα. Μέσα στα «Πρωινά του Τρίτου» ξεκινάμε να πιάνουμε ρυθμό, με τη «Λαϊκή Βραδινή» στο Δεύτερο σβήνουμε ήσυχα τη δύσκολη μέρα. Οι εκπομπές τους μας γεμίζουν πάντα με ευχάριστα συναισθήματα, χωρίς να μας υπενθυμίζουν τα κρούσματα κάθε μισάωρο. Μεταφέροντάς μας σε ευχάριστες περιόδους της ζωής μας που ήταν γεμάτες με πολύ ραδιόφωνο. Οπως στα παιδικά μας καλοκαίρια όταν δεν παίρναμε στην εξοχή τηλεόραση, όπως στα δάση της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης όταν μεγάλοι ακούγαμε για την «αναλογική τιμή των όπλων» τη φωνή της Ελλάδας στα βραχέα.

Θα προέτρεπα δε και τους μη μυημένους να γευτούν μία από τις ελάχιστες απολαύσεις που επιτρέπεται όταν σχεδόν τα πάντα έχουν απαγορευτεί. Σίγουρα δεν θα χάσουν παρά θα κερδίσουν την ηρεμία που τόσο λείπει αυτές τις ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή