Ακούμε, κρίνουμε (και) την αντιπολίτευση

Ακούμε, κρίνουμε (και) την αντιπολίτευση

Κύριε διευθυντά                
Πού να ήξεραν όλοι αυτοί οι πολίτες που ψήφισαν Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τις καταστροφές που θα προκαλούσε στην Ελλάδα αυτός ο άνθρωπος! Δικές του παραλείψεις έφεραν τα μνημόνια, κατέστρεψε την οικονομία μας, φτωχοποίησε και κατέστρεψε τη μεσαία τάξη, στέρησε τη ρευστότητα από τις επιχειρήσεις, διέλυσε την εργασία και ταπείνωσε τους μισθούς, καταργεί το 8ωρο, κατέστρεψε την ομαλή ζωή των πολιτών με τα lockdowns, θα καταστρέψει τη γνωστή… εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των πανεπιστημίων μας με την καθιέρωση της πανεπιστημιακής αστυνομίας.
Να και ένα σκάνδαλο! Αγοράζει rapid tests από τη Siemens, αν και ποτέ δεν υπέβαλε προσφορά η εταιρεία αυτή. Ε και λοιπόν; Σκάνδαλο είναι!

Ευτυχώς υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα για να πληροφορεί εμάς τους ανυποψίαστους ηλίθιους για καταστροφές και σκάνδαλα.

Το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα κέρδισαν τις εκλογές. Πολλοί ίσως και να γοητεύτηκαν από το «καινούργιο» που πάντοτε προκαλεί τουλάχιστον την περιέργεια. Κυβέρνησε, δοκιμάστηκε, βαθμολογήθηκε στις εκλογές και τώρα υπάρχει μέτρο σύγκρισης με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πιστεύει, αλήθεια, ο Τσίπρας ότι θα επανέλθει στην εξουσία με τα ψέματα, τις υπερβολές, τις μεμψιμοιρίες, με αυτόν τον αρνητισμό, αυτή την καταστροφολογία, με τη διχόνοια που προκαλεί και το μίσος που εκπέμπει όταν ομιλεί;

Με αυτές τις χυδαιότητες και τις προτάσεις για «εκκαθαρίσεις» που εκστομίζουν ορισμένοι βουλευτές του;

Ως αντιπολίτευση, έχει δικαίωμα να κρίνει και να κατακρίνει, με ένα όμως έντιμο λόγο. Συγχρόνως έχει υποχρέωση να προσφέρει με περίσκεψη, σύνεση και σοβαρότητα στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα και μάλιστα σε δύσκολες και πολύπλοκες περιόδους όπως σήμερα.

Δεν αλλάζει όμως ο Τσίπρας. Ούτε καν για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή