Οι επιτυχίες της e-διακυβέρνησης  

Οι επιτυχίες της e-διακυβέρνησης  

Κύριε διευθυντά
Γνωρίζοντας δεκαετίες τι εστί Δημόσιο και η γραφειοκρατία του, μένει κανείς με το στόμα ανοικτό με κάποια γεγονότα που δείχνουν ότι βελτιωνόμαστε.
Σε πρόσφατο ευχάριστο γεγονός απόκτησης δίδυμων εγγονών του αδελφού μου, ήλθε η πρωτόγνωρη έκπληξη πως τα δύο ημερών νεογέννητα απέκτησαν ήδη ΑΜΚΑ και καθορίστηκε πότε θα μπει στον λογαριασμό το διχίλιαρο που όρισε η κυβέρνηση για κάθε νεογέννητο, στο πλαίσιο καταπολέμησης του δημογραφικού προβλήματος!

Ολα αυτά ηλεκτρονικώς εννοείται! Επειδή διαχρονικώς κυβέρνηση και αντιπολίτευση στα καθ’ ημάς βάζουν αλληλοδιαδόχως τρικλοποδιές η μία στην άλλη, ίσως είναι ελπιδοφόρο ότι νυν υπουργός αναγνωρίζει το λάθος του, ότι το 2018 διακωμωδούσε τη φαρμακευτική κάνναβη, που ο τότε σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού προωθούσε!

Περιμένουμε από την αντιπολίτευση να σκεφτεί πως αντί για υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής που πρότεινε και δεν άκουσε η κυβέρνηση, να προτείνει τον κ. Πιερρακάκη σαν κοινής αποδοχής στο υπουργείο του, αλλά να τον διατηρήσει αν ο κυρίαρχος λαός αποφασίσει αλλιώς με τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν.

Ισως θα είναι μία απόδειξη πως πραγματικά τα δύο κόμματα εξουσίας σκέφτονται και το καλό της χώρας, λίγο παραπάνω από το κομματικό συμφέρον.
Διότι μέχρι τώρα σε κάθε ενέργεια και απόφασή τους πρώτα έβαζαν το πολιτικό – κομματικό κόστος.

Οι επιτυχίες στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση αν συνεχιστούν ίσως φέρουν ανάπτυξη στο ΑΕΠ της χώρας, αντίστοιχο με ό,τι έχει πετύχει η παγκόσμια πρωταθλήτρια στον τομέα, Εσθονία. Που για εμάς σήμερα ακόμη είναι ζητούμενο. Μακάρι να το πετύχουμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή